Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Антония Петрова се обяви за софиянка

отпечатай новината

17.03.2014 14:45 | Видян 3430 пъти | Гласували 1

Антония Петрова се обяви за софиянка

Не като Мисис Русия, а като Мисис България е представена на конкурса Мисис Свят Антония Петрова – Бередин. Още по-интересното е, че на запис от сайта на организацията перничанката и мъжът й руснак канят хората в техния „роден град” София. В столицата ни, с която никой от двамата няма нищо общо, ще се проведе конкурсът тази година, както разбираме от записа. На него манекенката позира малко нелепо, сложила ръка на хълбок, сякаш ще се кара на онези, които иначе уж най-учтиво кани.

Никъде на записа водещата – достолепна възрастна американка, не споменава дори, че Антония е Мисис Русия и че това я е класирало за финала на Мисис Свят. Това още веднъж налива вода в мелницата на онези, които по редица причини изказват силно съмнение в оригиналността на титлата, с която напоследък се представя активистката на АБВ.

Георги Първанов досега не е коментирал както думите на Антония, че българката е грозна, черна, завистлива и т.н, така и отричането на любимата си миска от общия им пернишки произход. Апропо, Гоце не е точно от града. Той е от село Косача. А Перник е най-близкият окръжен град.  

Конкурс Мисис Свят, Антония Петрова - видео ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !