Ето коя е най-скъпата любовница в...

Според чуждестранни медии украинският модел Яна Орфева е...

Диетолог разкри кои храни от магазина...

Онкологичен диетолог разкри двете покупки в...

Мая Илиева уплаши Николета

отпечатай новината

17.03.2014 15:00 | Видян 6577 пъти

Мая Илиева уплаши Николета

Сензационният сватбен сериал на Жори Илиев и Мая свърши най-неочаквано в разгара на кулминацията си, пише "Всеки ден". Предаването "Поверително от NL" по TV7 изненадващо спря ексклузивните кадри от мутренската венчавка, без каквото и да е обяснение.

Тази събота в папарашкото шоу на Николета Лозанова не бе показана нито секунда от сватбата на мутрито, а вместо това зрителите видяха непоказвани откъси от нейната брачна церемония с Валери Божинов.

Само седмица преди това предаването на Николета анонсира, че в следващия брой ще покаже уникалните подаръци на младоженците. В уречения ден обаче този видеоматериал загадъчно липсваше. Оказа се, че шоуто прекратява минисериала си от сватбата, въпреки че разполага с автентичния запис с продължителност близо 8 часа.

Според запознати причината е нотариална покана от вдовицата на боса Мая Илиева до продуцентите на шоуто. Тя била получена в средата на миналата седмица. Мая остро протестирала срещу излъчването на толкова интимни моменти и изрично настояла кадрите веднага да бъдат свалени. В противен случай заплашвала с тежко дело предаването. Според юристи Илиева няма никакво правно основание, тъй като сватбата е публично събитие, а и авторското право не принадлежи на нея. Така или иначе обаче "Поверително от NL" явно се уплаши от гнева на вдовицата и преустанови излъчването.

"Няма такова нещо! Показахме 5 епизода от сватбата, всичко най-интересно бе излъчено. Преценихме, че подаръците не са толкова интересни, още повече че са предимно техника, която отдавна е излязла от употреба. Предаването е с изключително висок рейтинг и планираме седмица за седмица какво да излъчим. Ето, сега показахме сватбата на Николет, започнахме и нов мутренски минисериал с неизвестни кадри за Иво Карамански", коментира пред "Всеки ден" Калин Георгиев, главен редактор на шоуто.

Според него причината не е гневът на Мая Илиева, нито пък е имало заплаха от съдебно дело. Междувременно папарашкото шоу на TV7 вече е със значително по-висок рейтинг от конкурентното "Горещо" на Венета Райкова. Тази седмица рубриката на Николета достигна над 14% пазарен дял, докато Венета е с едва 12% въпреки по-ранния си час на излъчване. Заради трайно ниския интерес към "Горещо" от есента най-вероятно предаването ще бъде спряно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !