Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Жана се срещна със Саймън Кауъл, той я хвали

отпечатай новината

17.03.2014 17:15 | Видян 2722 пъти

Жана се срещна със Саймън Кауъл, той я хвали

Победителят от втория сезон на X Factor в България, Жана Бергендорф, се завърна от изключително успешната си визита в Лондон, където само за пет дни се срещна с някои от най-популярните изпълнители на Острова в момента, работи с един от най-известните музикални продуценти и бива представена на някои от най-важните фигури в в музикалния бизнес. Жана сбъдва една от големите си мечти и застава очи в очи със своя идол Саймън Кауъл.

Въпреки многобройните си ангажименти покрай няколко нови телевизионни продукции и грижите около новородения си син, създателят на Х Factor намира време да се види с чаровната изпълнителка и да изрази своето одобрение на  изпълненията й в предаването. Освен многото си срещи с интересни хора, Жана смогва да разгледа английската столица, да се види със стар приятел и да отиде на концерт в Уембли.

Срещата с култовия продуцент Саймън Кауъл се провежда в една от най-впечатляващите сгради в центъра на Лондон – Saddlers Hall, където той работи по фотосесията на следващия сезон на една от големите си телевизионни продукции. Кауъл се оказва изключително подготвен за разговора си с Жана. Той не скрива възхищението си както от нея като изпълнител, така от излъчването и ентусиазма й. Саймън Кауъл признава на Жана и пред камерите на Нова, че най-голямата му мечта е да продължава да открива големи артисти и че в очите й вижда онова, което е големият смисъл на Х Фактор и което го прави един от най-специалните телевизионни формати.

„Не е толкова страшен, колкото изглежда. Напротив, беше много мил и ми направи много комплименти - за изпълненията ми, за начина по който изглеждам и дори за произношението ми на английски език. Разпита ме за личния ми живот, както и за професионалния - с какво съм се занимавала до сега, къде съм пяла и т.н. Направи ми уникално впечатление факта, че беше супер запознат с моята биография и представяне в X Factor. Изключителен професионалист. Той знаеше дори, че главната причина да се явя на кастингите на X Factor е мечтата ми някой ден да застана срещу него. За мен това беше най-важната среща в Лондон. Толкова бе вълнуващо.“ – разказва победителката.

продължи >>

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !