Ford подготвя производството на новия...

Производството на новия Volkswagen Transporter ще...

Смях: Работно време

Работно време От: Когато дойда До: Когато си отида...

Евгени Минчев: Да, живях с Юксел Кадриев!

отпечатай новината

18.03.2014 15:30 | Видян 4174 пъти

Евгени Минчев: Да, живях с Юксел Кадриев!

Съдебното дело, което Юксел Кадриев води срещу вестниците "Уикенд" и "България днес", се превърна в пълно крушение за него, след като на практика всяка дума от публикациите на таблоидите бе потвърдена пред съда лично от Евгени Минчев, съобщава "Всеки ден".

"Да, имах връзка с Юксел Кадриев. Живеехме заедно няколко месеца", хвърли бомбата на заседание в Софийския градски съд в петък Минчев. Преди година Кадриев заведе дела срещу няколко медии, писали за миналото му с Дим Дуков и Евгени Минчев. Основен източник бе бившата му съпруга Бонка Георгиева, която е омерзена от факта, че е била лъгана от мъжа си. Минчев бе споделял в няколко медии за миналото си с Кадриев, техни общи снимки са излизали в печата многократно.

Засегнат на мъжка чест обаче, водещият на новините по Би Ти Ви реши да си потърси правата в съда, въпреки че публикациите са напълно достоверни и той добре знае това. Заради алчността му да изкара някой лев от обезщетение, Кадриев рискува мръсното му бельо отново да се развее на показ. Може би поради тази причина адвокатите му пожелаха делото да се гледа при закрити врата. Репортер на "Всеки ден" обаче научи с подробности какво е ставало в съдебната зала на поредното заседание на делото миналия петък.

Свидетелят Евгени Минчев бил докаран със съдебна охрана и конвоиран от полицай. Лордът не искал да дава показания, но в крайна сметка бил призован от адвокатите на обвиняемите журналисти. Минчев хвърли бомбата в съдебната зала с официалното признание, че е бил интимен с Юксел Кадриев.

"Това беше преди години. Да, истина е, имах отношения с този мъж. Тогава той бе младо момче, дошло от Оряхово в София, и живеехме заедно. Юксел и преди това е имал такива контакти, аз се запознах с него покрай Дим Дуков", отсече Минчев. Съдията остана изненадан от признанията, но запази самообладание при горещата порция разкрития.

"Чудя се защо Юксел Кадриев изобщо води такива дела. Той добре знае, че това е истина. Рискува много негови кирливи ризи да бъдат извадени. Бих искал да запазя дискретност, но тъй като съм призован да говоря единствено истината, няма как да премълча за нашите отношения. Моят съвет към Юки, както го наричах преди години, е да си оттегли иска, защото ще стане за смях", каза още в съда Евгени Минчев.

Друг свидетел на делото бе журналистката Венета Райкова. Тя също е взимала интервю от Минчев, както и от съпругата на Юксел Бонка. Според вестникарски публикации обаче водещата била заплашена с нотариална покана да не излъчва нищо от разговорите, иначе рискувала също да е подсъдима.

Самият Юксел Кадриев не бе на делото. Той попринцип се явява лично на всяко едно заседание.Този път обаче заминал спешно за Лясковец, тъй като от Би Ти Ви го изпратили да отразява случая с психопата, стрелял по ченгета.

 

Снимка: e-burgas.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !