Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Малък Тошко шеф на Курник

отпечатай новината

24.03.2014 14:15 | Видян 3561 пъти

Малък Тошко шеф на Курник

Тодор Славков - младши управлява успешен кокошкарник близо до Пещера, научи „Всеки ден". Явно внукът на Тодор Живков е истински специалист по пернатите, тъй като по негово нареждане целият курник е оборудван по последна мода, така че птиците да са щастливи и спокойни. Всяка кокошка има място за кацане, дъска за острене на нокти и поне 750кв.см жизнено пространство.

Фирмата не се ръководи директно от Славков, а от негови близки приятели, местни бизнесмени познати - братята Иван и Стоян Ангелови. Проверка в ДАКСИ разкрива, че курникът е отворил врати още през далечната 1998 година с начален капитал - 5 000 000 стари левове, които се равняват на 5 бона. Като предмет на дейност е посочена търговия с хранителни продукти и селскостопанска дейност, както и продажба на фураж. Странното е че служителите на фермата за кокошки са едва трима, но местни хора от Пещера са категорични, че кокошките си снасят яйца всеки ден, а бизнесът си върви, та пушек се дига.

Тодор Славков не управлявал лично кокошките, а възложил тази важна задача на семейство Ангелови. Синът на Батето обаче често идвал, за да се увери на място, че всичко е наред, разказват очевидци. „Винаги пристига облечен в някакъв анцунг, или просто неглиже, с тъмни очила, паркира си тузарското возило до къщата на братята, влиза при тях, след което веднага отиват до фермата и се застояват дълго", разказа за „Всеки ден" 80-годишният бай Петър, който често наблюдавал визитите на Славков.

Само за няколко месеца малък Тошко бил отслабнал драстично - с близо 10-15 кила, дори повече, а под очите му се образували тъмни кръгове. „Притесняваме се, че момчето нещо се е побеляло", коментират още местните.
Видният столичен бохем не желаел да застава с името си начело на курника, защото вече участва в управлението на още няколко фирми на територията на София и Бургас. Те се занимават предимно с внос-износ и търговия.

Тошко управлява и общ бизнес със сина на парламентарния енергиен шеф Рамадан Аталай - Ревин. Заедно с още една дама те се занимават с търговия и въртят фирма с лизингови стоки „Стройпроект груп". Седалището на дружеството е в София, а капиталът - 50 хиляди лева, разделен поравно между тримата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !