Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Митьо Пищова откри 140 бона в буркан за туршия

отпечатай новината

25.03.2014 12:45 | Видян 2214 пъти

Митьо Пищова откри 140 бона в буркан за туршия

Димитър Маринов-Митьо Пищова намери 140 бона в мазето на баба си и дядо си в с. Батак "В петък отидохме да изчистим къщата. Късметът беше у мене. Те бяха в голям плетена буркан 10-12 литра за туршия, завити в бохча. Почнах да вадя пари, викам - туй не може да бъде. Ама Господ ги прати", съобщи бизнесменът за "Стандарт". Баба му и дядо му били богати хора. Той бил кмет на с. Батак, а тя - директор на местното училище. Освен парите бизнесменът намерил и документи за 200 декара ниви, наследство от спестовните му баба и дядо.

"Продадох ги, ще взема 200 000 лева от тях и ще си купя яхта. Каня всички разведени жени цяло лято на лодката ми на Слънчев бряг на моя издръжка", смее се в неподражаемия си стил Пищова. Още утре той щял да си купи чисто нова кола, за да му остане спомен от нивите.

Парите върнали на бизнесмена вкуса към живота. Доскоро отчаяният Маринов имаше намерение да се беси, защото лекарите го изплашили, че има 4 инфаркта и е много болен. Сега обаче му се живее повече отвсякога. "Баба ми казваше, че смъртта може да я победят само любовта и парите", казва Пищова.

Той бил обещал пред Господа също като дядо си всеки петък да коли агне в Арбанаси за всички, които го уважават. "Почвам само купони, жени, разведените да идват веднага", каза още Митьо Пищова. До момента бройката на жените, с които бизнесменът е бил, е стигнала шеметната цифра 3416.


Източник: "Стандарт"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !