Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Таланти с разностранни интереси в "Големите надежди"

отпечатай новината

25.03.2014 14:30 | Видян 1151 пъти

Таланти с разностранни интереси в

Почитатели на фентъзи литература, любител на животни и носителка на Гран При по красота от международния конкурс за красота за деца в Доминиканската република са сред новите десет претенденти за слава, които тази сряда, 26 март, 20.00 ч. ще превземат сцената на „Големите надежди“ по Нова.  

Нови десет вълнуващи, забавни и по-детски непринудени изпълнения ще видят зрителите в третия концерт на шоуто. Mалките таланти имат сериозна музикална подготовка, многобройни първи места и Гран При от международни и национални конкурси и не на последно място – интересни извънкласни занимания и хобита като плуване, футбол, рисуване, танци, колекциониране на етикети и оригами.

Големите десет надежди в третия концерт на шоуто идват от различни краища на страната - Шумен, Варна, Бургас, Търговище, Русе, Велинград, Разград и София. Сред тях е хубавица, носителка на Гран При по красота от международния конкурс за красота за деца в Доминиканската република. Талантливата красавица учи в училище по танцово изкуство и класически балет, но признава, че любовта към музиката надделява и не спира да мечтае за певческа кариера.  Друга малка дива, израснала в семейство на музиканти, се откроява с нетрадиционната си страст – колекциониране на етикети.

Две сестри, страстни почитателки на литературния жанр фентъзи и финалисти в националния музикален конкурс на БНР – „Нови гласове“, също ще бъдат сред претендентите за слава в третия епизод на предаването. Двете обичат да плуват, да рисуват и не пропускат да вземат участие в различни празници и чествания в родния им град. Друг запален фен на фентъзи разказите и любител на животните ще излезе на сцената на „Големите надежди“ в сряда. Малкият талант се грижи едновременно за няколко домашни любимци, сред които са единствената екзотична двойка папагали в България – порода еклектус, какаду, куче и няколко гълъби. Хвали се, че изучава три езика – английски, руски и френски и дори пее в църковен детски хор.

Вицепрезидентът на България – Маргарита Попова, ще бъде специален гост на третия концерт на живо, за да пожелае успех и да аплодира новите десет надежди, които ще блеснат на сцената утре. Дали журито отново ще остане без думи и кои ще са следващите пет даровити малчугани, които ще се класират за четвъртфинал, ще видим в третия епизод на шоуто по Нова, 20.00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !