Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

ДесиСлава екзалтира Чикаго

отпечатай новината

18.09.2008 12:19 | Видян 17754 пъти | Гласували 4

ДесиСлава екзалтира Чикаго

Очарователната ДесиСлава напълни Монтис - една от най-луксозните зали в Чикаго на 13 срещу 14 септември.

Това беше първият й концерт след седем години раздяла с българската публика в Чикаго. Талантливата певица събра над петстотин души с лекота, съобщават организаторите.

Фолк дивата пристигна в Чикаго на 13 Септември, петък и с участието й там започна нейното американско турне за 2008г. Деси изправи на крака събралите се почитатели, които нетърпеливо тръпнеха в очакване на любимата си певица, а малкото закъснение на концерта се яви като лека прелюдия, която само превъзбуди гостите.

Облечена в оригинален червен тоалет ДесиСлава започна концерта с песента „Бели нощи”. В репертоара й бяха включени : „Мила моя, мили мой”, „Жадувам”, „Бяла роза”, „Мъжете всичко искат”, новите й хитове „Катастрофа”, „My pleasure, my pain” и ритмични латино хитове. Виртуозният глас на Деси доказа, че няма музикален стил, който не й се отдава. Любими македонски, сръбски и български фолклорни песни напълниха дансинга на Монтис, дълги хора се виеха на талази непрестанно.

Финалът на двучасовото изпълнение на Деси Слава завърши с любимия български евъргрийн „Една българска роза”. Тя остана близо час след концерта, за да обърне внимание на своите почитатели, да се снима с тях и да им даде автографи.

Деси ще се срещне отново с българите в Чикаго на 3 и 4 Октомври, когато ще направи две участия в ресторант „България”.

Тук може да видите още снимки от концерта на ДесиСлава в Чикаго.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !