Каквото виждаме не е това, което...

Каквото виждаме не е това, което виждаме , а това,...

Пътешественикът е пътуването:...

Пътешественикът е пътуването: Фернандо Песоа

Мъжът на Галена захлеби от Лили

отпечатай новината

27.03.2014 11:45 | Видян 3777 пъти

Мъжът на Галена захлеби от Лили

Половинката на попфолк певицата Галена вкара в конфузна ситуация примата Лили Иванова покрай концерта ѝ в неговото заведение "Калоянова крепост". Почитателите на звездата бяха излъгани с цената на билетите и трябваше да си доплащат, за да изслушат рецитала ѝ навръх първа пролет край Велико Търново, разказва "Галерия".

Първоначално всеки трябвало да внесе мизата от 70 лева за билет. На самия концерт миналата събота обаче се оказало, че посетителите на заведението е трябвало да си доплащат още по 30 лева за удоволствието. "Излъгаха ни най-нагло. Ако знаехме, че билетът ни ще бъде 100 лева, а не 70, нямаше да дойдем", коментираха разгневени фенове от старопрестолния град, които дошли специално за събитието край Арбанаси.

В претъпкания ресторант се събрали над 200 души, които искали да чуят Иванова. Запознати твърдят, че причината за по-скъпите билети на шоуто са били прекалено многото желаещи, които Галин не очаквал да дойдат. Приятелят на Галена вдигнал цената на билетите веднага след като видял колко скорострелно се качват заявките за концерта само в рамките на два дни. Самата Иванова прибрала 25 000 лева и ги разделила с оркестъра, който ѝ акомпанирал.

Въпреки всичко посетителите, присъствали на концерта, останали доволни от изявата на Лили, но заклеймили Галин. Освен скъпите билети зрителите били длъжни да консумират храна и питиета в тузарската кръчма, където често ходят местни велможи, политици и фолк звезди. За жалост Лили успяла да изпее единствено "Камино" от по-известните си песни, тъй като композиторите, с които тя се изпокара за авторските права, са ѝ забранили да изпълнява хитовете им.

Голямата атракция била музикантите, които успели да замажат непопулярните нови песни на Иванова със солови импровизации. Самият Галин също присъствал на концерта. Едни от най-честите му гости са Андреа, Кали, Емилия, Азис и Преслава. В музикалните среди се говори, че Лили отново е стопила ледовете с Митко Пайнера, който щеше да става общински съветник от квотата на ГЕРБ. Преди седмица Цветан Цветанов отиде лично на концерт на примата в операта.Тогава плъзнаха слухове, че бившият вътрешен министър е сменил верния си приятел Веселин Маринов с Лили Иванова и я е поканил да пее за герберите вместо него преди изборите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !