Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Свекървата на Коко Динев не понася Емилия

отпечатай новината

28.03.2014 10:15 | Видян 4260 пъти

Свекървата на Коко Динев не понася Емилия

Майката на Коко Динев се надявала синът й отново да се събере с бившата си съпруга Анелия. Госпожа Боянова не криела благоразположението си към първата си снаха и толерирала внучето си от нея - малката Ивон. Тя изобщо не криела враждата си с настоящата „г-жа Динева", въпреки че Емилия постоянно оправдавала хладните им отношения с това, че Боряна е много заета, пише vsekiden.com.

Оказва се обаче, че властната майка никога не е харесвала новата любима на сина си и още от самото начало на връзката им била против да се събират. Емилия до последно разчитала, че след като роди дете на Коко, свекърва й ще се примири и ще я приеме. Но и след появата на Иван Боряна не само че не признала новата си снаха, ами и демонстративно пренебрегвала внучето си.

Бизнес дамата и до днес пили на главата на сина си, че тази жена не е за него и с Анелия са били много по-добра двойка. Собственикът на „Локомотив" - Пловдив е имал връзка с немалко фолкаджийки. Като се започне от Нелина, за която се говори, че му е родила син, макар и да крие кой е бащата на детето, и се свърши с множеството еднодневки, които са влизали в леглото му с надеждата да направят кариера, а след това бизнесменът е захвърлял.

Майката на Коко Динев недоумявала как от всички жени във фолк средите синът й се е спрял именно на Емилия. Според слуховете причината Боряна да не я харесва била, че новата снаха не се обръщала към нея с „майко", но запознати с характера на Боянова твърдят, че това е твърде дребнаво за нея и не би могло да е в основата на конфликта.

Боряна и Анелия до ден днешен са близки приятелки. Певицата никога не е крила, че са в блестящи отношения с бившата си свекърва и тя е един от най-доверените й хора, с когото споделя почти всичко. Освен това младата баба била винаги насреща, когато Анелия има нужда от помощ за дъщеря си - вземала я от училище, гледала я, помагала й с домашните и угаждала на всичките й прищевки. За сметка на това малкият Иван сякаш не съществувал за баба Боряна. Тя нито помагала на Емилия в грижите за него, нито проявявала особен интерес към детето.

„Анелия е жена като за Коко. Представителна, красива, стилна. Онази е селянка, ходи прегърбена като баба, проста е, а и има един провален брак зад гърба си", нареждала Боряна.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !