Фаталната цифра 9 и силата на...

Къде са се появили първите земеделци в праисторията,...

Кулинарни разкази от село Голица във...

Тази събота (18 май) от 11:00 ч. по bTV „Вкусът на...

Азис: Има ли море в Мадрид?

отпечатай новината

31.03.2014 17:00 | Видян 2704 пъти

Азис: Има ли море в Мадрид?

Костинбродският славей Васил Боянов - Азис втрещи феновете си с географските си познания, пише "Телеграф". По Примера на плеймейтката Златка Димитрова, която бъркаше столиците на европейските държави, певецът се изцепи: "Има ли море в Мадрид?". Комичният му въпрос бе излъчен в предаването на TV7 "Поверително от NL".

Предаването излъчи мини риалити проект, който проследи в пълни подробности пътешествието на Николета Лозанова, Петко Димитров и Азис в Мадрид. В кадрите, които бяха излъчени, Азис издаде, че няма търпение да излапа порция миди, а след това да се отдаде на разточителен шопинг из бутиците в испанската столица.

Веднага след това зададе и въпроса за морето в Мадрид , свързвайки го с мечтата си да се наслади на вкусно сготвени миди. Комичният бисер на изпълнителя за секунди обиколи интернет пространството, а хората по форумите коментираха, че Черната Златка вече е намерила конкуренция в лицето на Азис.

Преди 2 години Златка Димитрова буквално стана за смях в риалити формата "Биг брадър", когато заяви, че столицата на Великобритания е Англия, а на Сърбия е Белгия или Босна.

Освен с географските си познания, Азис влезе в устите на светските хроникьори, заявявайки, че не излиза с дъщеря си Рая, защото го е страх да не ѝ се присмиват. Наследницата на певеца е на 7 годинки и ходи на балет. Именитият ѝ татко обаче никога не я взимал след тренировка, тъй като не искал връстниците ѝ да ѝ се подиграват. Той много добре знаел какво си говорят родителите на тези деца, а все някой ще каже и на Рая. Още от раждането ѝ Азис я пази от медии и крие лицето ѝ. Единствената снимка на порасналото момиченце, която певецът публикува, е от Дубай, а на фотоса детето е забулено и се виждат само очите му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !