Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Кобрата в сблъсък срещу син на легенда

отпечатай новината

01.04.2014 15:15 | Видян 1741 пъти

Кобрата в сблъсък срещу син на легенда

Кубрат Пулев ще се бие със сина на легендарния американски боксьор Оливър Маккол - Илайжа. 8-рундовият двубой ще се проведе в събота на галавечер в Рощок (Германия). Срещата ще бъде предавана на живо по телевизия "Диема" от 21:45 часа.

26-годишният американец има 12 победи (11 с нокаут), 3 загуби и един равен. Той е висок 188 см. Прави професионалния си дебют през 2008 г. Боксовите специалисти го определят като типичен нокаутьор. Отказал е петима съперници още в първия рунд. Последният му мач беше през ноември 2011, когато се справи с Рики Томпсън. Трите поражения на Илайжа са с нокаут. До момента той не е срещал нито един по-сериозен съперник, пише БЛИЦ.

"От две седмици моите мениджъри преговарят, като проблемът е хонорарът. Все още не съм го гледал какво представлява (б.р. - съперникът). Чувствам се в страхотна форма и се надявам всичко да е наред, за да може българските фенове да ме гледат", обясни пред "Нова телевизия" Кубрат Пулев.

Кобрата най-вероятно няма да заложи интернационалната титла на Международната боксова федерация (IBF) в своя юбилеен 20-и професионален мач.

Очаква се в ъгъла на Илайжа да застане неговият баща Оливър, който се превърна в сензация, след като през 1994 г. нанесе първа загуба при професионалистите на Ленъкс Люис и отне неговата световна титла. 48-годишният ветеран продължава да бъде активен боксьор. Последният му мач беше през февруари тази година, когато нанесе първа загуба на Марчин Рековски от Полша.

Снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !