30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Жените на Карамански във война за наследство

отпечатай новината

03.04.2014 12:30 | Видян 5588 пъти

Жените на Карамански във война за наследство

Хонорарът на Нели Атанасова от „Денсинг старс" вероятно ще хвръкне в лют съдебен спор за наследство с вдовицата на Иво Карамански Галя. Повод за войната между жените на разстреляния бос е къщата на баща му Александър, който почина през лятото на 2012 г.

Бай Сандо остави след себе си скромна постройка в дупнишкото село Бистрица и градинка с няколко лехи домати, обаче нито една от властните любови на сина му не е склонна да махне с ръка на имота. Двете се избягваха демонстративно на погребението на стареца, но след това започнали да си звънят редовно, като затоплянето на отношенията дошло по инициатива на Иво-младши и средната дъщеря на Галя - Ралица.

Първоначално официалната съпруга на Кръстника била благосклонна към претенциите на Нели, но постоянните телефонни обаждания и дребното сметкаджийство на риалити звездата я изкарали от релси. Натискът на Атанасова се засилил неимоверно в края на миналата година, след нотариалното откриване на наследството. Според близки до семейството тя постоянно досаждала на Галя с планове за подялба на имота, като дори наела срещу скромна сума проектантска фирма, която да фиксира на териториалния план полагащата се на сина й 1/8-от двора на бай Сандо.

Надеждата на Нели била да лапне полагаемото с доброволна делба, но опитната й съперница надушила, че Атанасова се опитва да я преметне и да заграби близо два пъти повече земя с умишлено сбъркани от проектантите изчисления в кадастралния план. Галя побесняла и пратила по дяволите Нели с думите „За теб остава външният кенеф, само трябва зимата да нацепите дърва със сина ти за кюмбето, че ще ви измръзнат задниците".

Лютите самки вероятно ще се срещнат в съда, за да разрешат имотния конфликт, след като майката на трите дъщери на Кръстника безцеремонно прекъснала всякакви контакти с Нели от този момент. Предстоящото дело ще лапне сериозен ресурс и от двете страни, тъй като дамите са твърдо решени да не си правят никакви взаимни отстъпки. Съдебният спор е и една от основните причини Нели да се навие за участие в „Денсинг старс", за да финансира предстоящата битка.

През нощта на 19 срещу 20 декември 1998 г. е застрелян обявеният за Кръстник на българския подземен свят - Иво Карамански. За разлика от знаковите убийства на Васил Илиев, Андрей Луканов и Илия Павлов убиецът този път е известен. Но това не прави по-малко загадъчна смъртта на нарочения за Капо ди тути капи.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !