Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Съдят Карбовски за над 1 милион

отпечатай новината

03.04.2014 17:20 | Видян 2704 пъти | Гласували 1

Съдят Карбовски за над 1 милион

Общата стойност на делата, заведени срещу Мартин Карбовски от вече бившите му шефове от "Телеман", е за над 1 милион лева, научи сензационно "Уикенд". Продуцентската къща му спретна цели 8 дела, след като той ги напусна преди година с предаването си "Отечествен фронт", което се излъчваше по Нова тв, взе марката и се трансферира в ТВ7.

Макар това, което сега прави Карбовски, да се нарича "Фронтова линия", от "Телеман" вече са осъдили патентното ведомство, че е позволило да се създаде производно на името, което като интелектуална собственост не принадлежи на водещия. "Мартин си мисли, че много хитро е прецакал продуцентите си, но ще му се стъжни, той не е авторът на "Отечествен фронт" и сега ще трябва да се бръкне надълбоко", злорадстват в телевизионната гилдия.

Всъщност от "Телеман" хич не жалят за Карбовски, даже напротив. Те вече са готови с ново предаване, клоето е истинският "Отечествен фронт" - с автентичната идея от създателите на оригинала. Под името "Ничия земя" екипът е подготвил хитово житейско реалити, което стартира тази събота, 5 април, от 22,30 часа по Нова тв. Заявката, която вече е дадена, е да се отвее конкуренцията и да се докаже кой е майсторът на историите, от които аудиторията настръхва. "Ничия земя" се връща към оригиналната идея за социален ъндърграунд - да се занимава с хората, които наистина си струва да бъдат показани. Хора забравени или непотърсени да разкажат своята история.

Историята, която се превръща в поука. Поуката, която се превръща в метафора. Метафора за живота, в който живеем. Новото предаване "Ничия земя" снима лудите, преди да полудеят, престъпниците - преди да влязат в криминалната хроника, обикновените - преди да станат необикновени.

Отличителното от всички други проекти, които съществуват или за които са правени опити, е, че всеки епизод на "Ничия земя" разказва две различни истории: едната по-смешна и забавна, другата - по-сериозна и разтърсваща. Но това не са просто два сюжета - това са две истории, разказани от две страни. Два различни погледа върху онзи свят, който дори не е в периферното ни зрение.

Единият автор е добре познатото лице от емисията на Нова Даниела Тренчева, която, преди да седне на новинарския стол, бе топ разследващ журналист. Другият автор е Елена Чопакова, която стои зад човешките истории, показвани в "Дикоff". Тя пък е това, от което ефирът отдавна има нужда - свежа кръв, готова да се слее с всяка съдба, която трябва да бъде показана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !