Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Стефания Колева любовница на Първанов

отпечатай новината

03.04.2014 17:00 | Видян 4550 пъти | Гласували 1

Стефания Колева любовница на Първанов

Стефания Колева, която скри шапката на зрителите с имитацията си на Мерилин Монро в шоуто „Като две капки вода“, е играла тази роля и в реалния живот. Хубавата актриса с бурен личен живот със сигурност би имала какво да опише в мемоарите си. "Уикенд" научи сензационно, че преди няколко години, докато Георги Първанов още е бил президент, тя му е била любовница.

Макар скандалната тайна връзка тогава да е добре опазена, днес близки от обкръжението на Гоце изненадващо развързаха езиците си. Това не е всичко – Стефания е топлила чаршафите на държавния глава по същото време, когато и певицата Мариана Попова. Двете не са подозирали една за друга до момента, когато през 2009 г. именно "Уикенд" разкри за връзката на поп изпълнителката с Първанов, а скандалът, който последва, още е един от най-запомнящите се. Тогава обаче е имало и друга разправия, която заради небивалите мерки за сигурност, предприети от службите по разпореждане на Гоце, е минала между капките и е останала скрита за по-любопитните.

Когато Стефания разбира, че се редува с Мариана Попова в извънбрачното ложе на държавния глава, спретва такава разправия, но само най-близките около Първанов разбират, при това, защото получават поръчката да заметат всички следи – телефонни разговори, съобщения, уговорки за срещи. Гоце е бил категоричен, че не може да си позволи скандалът с певицата да се разрасне в още по-грандиозна секс история, на която дори американският му колега Бил Клинтън би завидял.

И ако на Зорка Първанова поне тази любовна авантюра й е била спестена, то съпругът на Стефания разбира за аферата на жена си още в самото й начало, което е и причината за развода им. Колева може да се похвали с драматична разкрепостеност, защото името й неведнъж е забърквано в скандали. Малко след връзката с Първанов злите езици я разнасят, че върти любов с друга жена. На Стефания обаче не й пука и продължава да експериментира в леглото, докато не среща втория си съпруг – архитекта Йордан Ликов, който е по-възрастен от актрисата и вече дори има внуци.

Тя го свалила покрай плановете си за ново жилище. Запознала се с него на рожден ден у приятели и веднага го наела да планира интериора на апартамента, който тъкмо се канела да купи. По време на служебните срещи обаче между блондинката и архитекта пламнала искрата на любовта и Колева зарязала покупката на апартамент.

Скоро след запознанството си с Йордан тя се нанесла у тях заедно с дъщеричката си от първия брак Катерина, а не след дълго се жени за новата любов. Към днешна дата, макар името й да продължава от време на време да се забърква в афери с други актьори, Стефания твърди, че се е кротнала и няма нужда от странични изпълнения.


Източник: "Уикенд"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !