И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Кели Озбърн в клиника за отслабване след разтрогнат годеж

отпечатай новината

05.04.2014 09:00 | Видян 3031 пъти

Кели Озбърн в клиника за отслабване след разтрогнат годеж

Само за няколко месеца, от януари до април, телевизионната звезда и дъщеря на скандалния певец Ози Озбърн – Кели Озбърн, наддаде почти 15 кг. Така на бившата стройна и красива дама ѝ се наложи да потърси професионална помощ в клиника за лечение на наднормено тегло.

Сериозната промяна в теглото ѝ съвпадна с разтрогването на годежа ѝ с Матю Мосхарт, което се случи в началото на януари тази година. Въпреки че и двамата заявиха пред медиите, че си остават приятели, явно на Озбърн раздялата не ѝ понесла добре. Пред UsMagazine.com говорителят на звездата каза: "Кели Озбърн и Матю Мосхарт решиха да прекратят годежа си. Те се разделят като приятели и продължават да изпитват огромно уважение един към друг. Кели иска нов старт през 2014 г. Повече коментари по темата няма да има в пресата и двамата се надяват медиите да уважат личното им пространство."

За престоя си в клиниката за намаляване на теглото Кели предпочита да мисли като за "режим за прочистване на организма”, а не като за подлагане на драстична диета. Освен нов хранителен режим там тя ще участва в курсове по йога и пилатес.

 

Източник и снимка: inews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !