Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Албена Михова биела Тома

отпечатай новината

05.04.2014 09:00 | Видян 1779 пъти

Албена Михова биела Тома

Михова изобщо не си поплювала и без много-много да се церемони изливала напрежението си върху спътника си в живота. „Тя е истински тартор, коли и беси, направо е страшно! Никой няма право да диша, ако случайно тя не даде позволение. Горкият Тома, тя го е превърнала в роб", разкриват от екипа на танцувалното предаване.

Рокаджията сновял напред-назад с кърпи, вода, храна и какво ли още не, за да е любимата ми винаги доволна и да не се изнервя. Тома не смеел и дума да пророни против заповедите на Албена, защото тя веднага преминавала в отбранителна позиция, която включвала литри сълзи, тръшкания и истерии.

„Тома предпочита да си спести цялата драма и да изпълни заповедите й. По-добре това, отколкото тя да вземе да го удари, както, между другото, прави и така да го унижи пред всички", разкриват познати на звездната двойка.

Още по-лошо отношение получавали и останалите участници в танцувалното шоу. Всички били пропищели от вечните й прищевки, претенции и капризи. Албена влизала при гримьорите на бляскавото шоу и мигновено започвала да коментира как фризьорите и гримьорите не могат да си вършат работа.

Освен всичко друго забранявала да я снимат зад кулисите, преди да бъде накипрена в ефектните рокли, защото иска да изглежда постоянно нагласена.

Според запознати Албена страшно завиждала на младите участнички за перфектната им физическа форма и оправдавала лошото си представяне в танците с това, че била изключително заета и извън танците.

Именно Албена била причината Тома да смени драстично прическата си и да поддържа брадата си къса, защото постоянно бил упрекван, че ходи като некъпан рок фен.

Снимка: Стоян Гребенаров

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !