Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Бареков се изповяда пред Росен Петров

отпечатай новината

11.04.2014 17:30 | Видян 84109 пъти

Бареков се изповяда пред Росен Петров

„Това не беше интервю, а сблъсък, откровен разговор и изповед, след който екипът на предаването остана безмълвен”,  споделят запознати.

Какъв баща е Николай Бареков

и кои са най-трудните моменти в живота му? Колко е важно да бъдеш отговорен и открит гражданин и какъв е механизма за фалшифициране на изборите? Едно интервю на Николай Бареков с именития журналист и политик Росен Петров – поверително, без цензура, по TV7, тази събота от 22:30.

Николай Бареков не пропусна да зададе пикантни въпроси и на Росен Петров. Само зрителите на предаването ще узнаят за бурния живот на Петров в миналото, за разделите и най-интересния въпрос – коя е жената до него.

Николай Бареков обяви новина, свързана с оглавяваната от него политическа партия.

„Вчера имахме коалиционен съвет. Събрахме се с Красимир Каракачанов, Румен Йончев, Любен Дилов и решихме всички знакови лица да бъдат в листата за Евро изборите и ти ще бъдеш вътре! Нека младите хора бъдат мотивирани да гласуват за лица, които познават”, заяви Бареков, обръщайки се към Росен Петров.

Влизайки отново в ролята на телевизионен водещ Росен Петров попита Бареков не се ли страхува да бъде директен в изказванията си.

„Опериран съм от чувството за страх!” заяви лидера на „България без цензура“. Ексклузивно и само за „Поверително от NL” Николай Бареков припомни аферата с надпечатаните бюлетини, която скандализира обществеността по време на извънредните парламентарни избори през 2013.

Източник и снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !