Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Брад утешава Гуинет след раздялата ѝ с Крис?

отпечатай новината

12.04.2014 09:00 | Видян 1986 пъти

Брад утешава Гуинет след раздялата ѝ с Крис?

Според последните слухове Брад Пит се опитва да утеши бившата си годеница Гуинет Полтроу след раздялата със съпруга ѝ Крис Мартин, научи dnes.bg. Полтроу и Пит бяха заедно между 1994 и 1997, след като се влюбиха на снимачната площадка на филма „Седем“.

Източници твърдят, че настоящата годеница на Брад (и майка на 6-те му деца) Анджелина Джоли е бясна от факта, че половинката ѝ се е свързала с екслюбимата си от 90-те.

„Брад и Анджи са отворени помежду си, но тя не е никак щастлива, че той се вълнува от живота на Гуинет толкова много“, твърди източник пред списание Now.

„Между Брад и Гуинет има особена привързаност. Тя беше рамото, на което той се опря, след шумния си развод с Дженифър Анистън и критиките за аферата му с Анджи. Сега той иска да ѝ върне услугата. Той се опита да обясни ситуацията на Анджи, като настоя, че между него и Гуинет няма нищо друго освен приятелство“, допълва информаторъ
 
Навремето 24-годишната Полтроу отмени годежа си с холивудския сърцеразбивач, защото по нейни думи не се е чувствала готова за брак. По-късно тя сподели, че е страдала дълго време след тази раздяла. Полтроу заяви, че тъй като това е била първата ѝ връзка с популярен мъж, тя е обръщала прекалено голямо внимание на публичните оценки за отношенията им и това е съсипало връзката ѝ с хубавеца.
 
 
Снимка: kliuki.bg
 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !