Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Евелина Борисова вдига сватба в Монако

отпечатай новината

17.04.2014 15:45 | Видян 3903 пъти

 Евелина Борисова вдига сватба в Монако

Актрисата и бизнес дама Евелина Борисова скоро май ще става съседка на Димитър Бербатов в Монако. Звездата от сериала „Седем часа разлика” е получила уникално красив и скъп годежен пръстен от заможен поданик на Принц Албер, пише в. „Уикенд“.

От десетина дни бижуто блести върху безименния пръст на актрисата, която върти и успешен бизнес с „Хипоски”-машини за отслабване и подмладяване, през които за пълно преобразяване се реди на талази целият столичен елит. Златния пръстен с две сърца, обсипани с блещукащи сапфири, Евелина получила неочаквано по време на последната си визита в Кнажеството, където отишла на конгрес на естетичната дерматология и хирургия.

Българската Мишел Пфайвър обаче засега пази в дълбок секрет кой и какъв е мъжът, подарил й бутиковото бижу. Но се подозира, че той е заможен бизнесмен от Монако, който върти проспериращ бизнес. Евелина по начало рядко коментира личния си живот, дори реже и любопитните питанки от най-близките си приятелки, нетърпеливи да узнаят подробности за щастливеца.

Според клюкари двамата се запознали на подобен симпозиум за новостите в разкрасителните процедури, но в друга държава. Миналата есен тръгна мълва, че русокосата актрисата от хитовия Би Ти Ви-сериал е хлътнала по наш емигрант в Англия. Самата тя дори потвърди: „Поддържаме връзка от разстояние. Този човек мисли за мен”. Едва ли обаче мъжът, който стои зад златния пръстен и този от Острова, са един и същи, смятат близки на звездата.

Засега Евелина не бърза да се изнася към Монако и още умува какъв комромисен ход да предприеме така, че да не пострадат нито бизнесът й, нито любовта й. Салонът на Борисова в момента се пръскал по шевовете от мераклии за преобразяване и тя не искала да го изостави в неговия пик. Актрисата увъртала и на въпросите след годежния пръстен дали скоро няма да сложи и брачна халка. „Всичко по реда си”, философски подмятала тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !