Веспа Пиаджо от 62-а с въздушни...

Смях: Веспа Пиаджо от 62-а с въздушни възглавници.

Отварят допълнителни сектори в Арена...

Нов шанс да аплодират на живо своята любима певица...

Десислава имитира колежки в пианобар

отпечатай новината

22.04.2014 14:15 | Видян 2194 пъти

Десислава имитира колежки в пианобар

Избягалата от попфолка и непрежалима за Митко Пайнера певица Десислава се завръща на столичната сцена с репертоар от черни парчета и вечни български поппесни за откриването на тузарския пианобар Cheers в петък вечерта.

За предпремиерата на обновения с луксозен интериор и перфектен саунд бар направи невиждано шоу като показа артистични заложби, имитирайки звезди от попфолка като Азис, Софи Маринова и Камелия.

За ВИП-партито на 25 април Десс ще мери не само глас, но и сексапил с друга сексбомба от музикалната сцена - Теодора. С певчески заложби ще ги конкурират и призьорките от Нощта на сексбомбите 2014, които ще се включат в караокето за голямата награда на пианобара - атрактивната асистентка от "Сблъсък" Алина Дуарте, неустоимата Каталина Гатева, пловдивската красавица Ирина Рашева и други.

Публична тайна е връзката на ДЕСС с пианобара - преди време тя продаде своята музикална телевизия DS TV на пловдивски бизнесмен, който е собственик и на Cheers.

Изненада за всички ще бъдат изпълнителите, които всяка вечер ще забавляват посетителите в бара - те са добре познати на столичните бохеми от конкурентно заведение, в което имаха своя програма. Начело на бенда е Артур, заедно с легендите от родната сцена Еми Стамболова и Стефан Митров, а също и младата им колежка Анна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !