Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Лияна и Благой пак заедно

отпечатай новината

27.04.2014 09:00 | Видян 4186 пъти

Лияна и Благой пак заедно

Вековната мъдрост, че старата любов ръжда не хваща, важи с пълна сила за отношенията между Благой Георгиев и Лияна. Певицата и футболистът се събираха и разделяха десетки пъти и макар след всяка раздяла да се кълняха, че този път е за последно, то уви - съдбата сякаш си играе с тях и им чертае съвсем други планове.

Най-прясната клюка в столичните среди гърми, че футболната звезда за пореден път не е успял да устои на чара на сексапилната изпълнителка и от близо месец насам двамата изживяват своя забранен романс. Двойката пазела изключителна дискретност, като бившите годеници се виждали в апартамента на най-добрия приятел на Благо Джизъса в столичния квартал „Манастирски ливади". Срещите им се случвали само в късните часове на денонощието, като двамата не се задържали повече от 2-3 часа заедно, коментират запознати с тайната афера.

Очевидно семейният живот е отегчил Благо, който преди по-малко от половин година стана татко за втори път. Благоверната му Христина го дари с мъжка рожба - Давид, а от бившата гимнастичка ритнитопковецът има и по-голяма дъщеричка, носеща също библейското име Йоана. Отглеждането на две подрастващи обаче и следродилната депресия на Хриси очевидно са накарали Джизъса да потърси щастие и утеха извън семейното гнездо.

Благой стана истински популярен не толкова с успехите си на терена, колкото с креватните такива. Връзката му с Лияна бе една от най-широко коментираните у нас заради заплахите, които бившият на певицата - кюрдският наркобос Махмуд, отправи към футболиста. Отделно пък изпълнителката се сдърпа с Христина - сегашната съпруга на Благой, като двете в рамките на година буквално не можеха да си го поделят. Стигна се дотам, че настоящата благоверна на Георгиев се обади на дъщерята на Лияна - Дениз, казвайки й, че ще залее майка й с киселина.

Свадите в любовния триъгълник утихнаха, след като Джизъса реши да заложи на сигурното и се кротна при Христина, на която се зарече, че няма да погледне повече Лияна, ако му прости. И напук на клетвите, че двамата няма да се съберат отново, пътищата на Благо и чалга певицата явно вървят в една посока. Фолк певицата уж също призна, че с женени мъже няма да се занимава, но пресните им тайни срещи показват съвсем друго.
Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !