Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Порше от Маша за Гришо

отпечатай новината

28.04.2014 14:00 | Видян 2269 пъти

Порше от Маша за Гришо

Мария Шарапова обеща лъскав подарък на Григор Димитров, пише "Всеки ден". Вчера рускинята спечели за трети пореден път турнира в Щутгарт, с което получи чек за 100 000 евро и Порше 911 Targa 4S. Возилото е с начална цена от близо 115 000 евро, а наш Григор съвсем скоро ще получи ключовете за него.

През миналата година Мария отново спечели последен модел на немската марка, което доведе до серия спекулации в пресата, че го е подарила на Григор, но половин година по-късно Шарапова сама ги отрече, обяснявайки, че не само не е направила този подарък, ами дори все още не е получила въпросната кола. Разбира се, на церемонията по награждаването ѝ бе зададен подобен въпрос, а отговорът бе "Може би този път ще го дам на Григор".

Гришо също имаше поводи за радост вчера, след като взе титлата от турнира в Букурещ. От днес българинът отново се върна в топ 15 на световната ранглиста, като изравни най-доброто си постижение - №14.

В момента Димитров има актив от 2 200 точки, а десетият Джон Изнър е с 2 555 или с други думи казано от първата десетка го делят едва 355 точки. През май месец предстоят Мастърсите в Мадрид и Рим, където Григор има да защитава общо 135 точки, което означава, че при едно добро представяне на тези два турнира, има шансове да дебютира в Топ 10 още преди старта на Ролан Гарос. Иначе Гришо е №8 по спечелени точки само от началото на 2014 година.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !