бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Кучкова се продава за баловете

отпечатай новината

08.05.2014 10:15 | Видян 2056 пъти

Кучкова се продава за баловете

„Мис Плеймейт" Елена Кучкова възнамерява да ощастливи един абитуриент на бала му. Танцьорката обяви импровизиран конкурс, на който се самопредложи да придружи един завършващ младеж в най-важната вечер от живота му. „Всеки, който ме харесва и би искал да ме направи негова Дама на бала си, може да ми пише писмо", изтъква се Елена.

Единственото изискване, което блондинката поставя, е абитуриентът да е от пазарджишка област, откъдето е родом Кучкова. Моделката обаче обещава догодина да увеличи обсега и да включи и други области в страната. Другото условие, което Елена премълчава, е гимназистът да изглежда добре. Плеймейтката си е направила специален имейл, на който кандидатите да изпращат снимки, чрез които ще избере най-подходящия. Под предлог, че това е благотворителна инициатива, Кучкова, изглежда, си търси младо гадже, коментират нейни колежки от клубовете, в които е танцувала.

Плеймейтката не уточнява какво се включва в „услугата", но според нейни запознати няма да е само вечер в ресторанта, а ще има и допълнителни екстри. „Дама на бала? Глупости! Да си го беше казала направо, че си търси някой младок", коментират из социалните мрежи. „Какво пък ще й пиша на тая, по-лесно ми е да си наема компаньонка", злослови млад гимназист. Други пък много се зарадваха на офертата и заявиха, че ако предложението включва да ги придружи не само на купона, но и в хотелската стая, на всяка цена ще се опитат да я спечелят. „Мис Плеймейт на бала ми! Супер!!! Не мога и да си мечтая за по-подходяща дама", надява се ентусиазиран дванайсетокласник.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !