Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Радост Драганова крие истинското си име

отпечатай новината

08.05.2014 10:30 | Видян 2905 пъти

Радост Драганова крие истинското си име

Радост Драганова крие истинското си име. Бившата тв водеща на предаването „Модерно" се срамувала от рожденото название, което са й дали родителите, а именно звучното българско Радка Димчева Георгиева.
Освен името си, Драганова криела и произхода си. Докато в официалната си биография правистката посочва, че е от София, истината е друга.

Радка се е родила и е изкарала детството си в село близо до Стара Загора. Завършва висшето си образование в Пловдивския университет. Именно в града под тепетата т.нар. Радост се е запознала с влиятелни богаташи и чужденци, които са й проправили пътя към притежаваната тогава от Рупърт Мърдок телевизия Би Ти Ви. Преподавателка тогава в ПУ-то й било шефката в първата частна медия Светлана Василева.

„Цялата автобиография на Радост Драганова е абсолютна измислица. Предполагам си е сменила името заради няколкото грозни прякора, един от които е Радка-пухлата. Реши, че така няма да й върви и се преименува на Радост", разказват съседи на Драганова от Града на липите. Според тях тя внезапно записва „право" и става талантлива юристка, както и шампионка по синхронно плуване. Бързо слага кръст на срамното си минало и почва нов живот и кариера с измислена автобиография. „Е, ако не ми вярвате, само ще ви кажа, че България няма шампиони по синхронно плуване и това много лесно може да се провери", категорични бях пред „Всеки ден" запознати с миналото на Радк

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !