Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

CECA помага на пострадалите в най-голямото бедствие в историята на Сърбия

отпечатай новината

20.05.2014 15:15 | Видян 1585 пъти

CECA помага на пострадалите в най-голямото бедствие в историята на Сърбия

Сръбската икона в музиката CECA дарява огромна сума на своите сънародници, които пострадаха по време на големите наводнения в Сърбия, тези дни. За момента обичаната от всички изпълнителка предпочита да не назовава сумата на своето дарение. Огромната ѝ съпричастност и сърце няма как да останат безучастни към най-голямото природно бедствие, заляло родината й. Във връзка с наводненията в Сърбия е въведено извънредно положение.

Много градове и села са откъснати от света и са буквално под вода, а спасителните служби работят денонощно. Към спасителните екипи и доброволци са се присъединили и всички мъже от фамилията на CECA, които вече помагат в най-пострадалите райони на западната ни съседка.  България изпрати свой екип спасители в помощ на бедстващите. Еврокомисарят Кристалина Георгиева също пристига днес в Белград.

Кралицата на сръбската музика ще пристигне в България на 7 ноември за своя най-мащабен концерт, правен някога извън територията на нейната родина. Датата е 7 ноември, а мястото - столичната зала „Арена Армеец“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !