Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лили продава къща подарък

отпечатай новината

25.05.2014 09:00 | Видян 4165 пъти

Лили продава къща подарък

Освен че е вряла и кипяла в имотните далавери, Лили Иванова вече така е претръпнала, че и от подарък не се трогва. От години в арт средите се разказват легенди за това колко стисната е легендата. Според запознати певицата е такава циция, че си брояла до стотинка всеки хонорар, който получава, мразела да дава заеми или пък да си харчи парите за някой друг, освен за себе си. Последната й изцепка е опитът да продаде къща, подарена й от шефа на „Лукойл" Валентин Златев в знак на уважение към таланта й. Дългогодишен неин почитател, бизнесменът обичал всяка нейна песен, а когато имал възможност, присъствал и на концертите й. Не минавал и един рожден ден на певицата, в който Златев да не зарадва своя идол с някаква голяма и доста скъпарска изненада.

Петролният бос, който заедно с баща си притежава и хотелския компекс „Риу" в Правец, решил да подари на Лили една от семейните къщички във ваканционния комплекс, цената на която възлиза около 150 хиляди лева, заради прекрасното място, на което се намира. „Не че тя успя да види наистина колко е прекрасно мястото, тръгна да продава имота, без дори кракът й да е стъпил там, ей така, поне от кумова срама", разкриха запознати. Фамилната къща, която получила Иванова, била достатъчно голяма и можела да приюти приятели и близки на звездата. Тя имала собствен гараж, самостоятелно дворче и била на 2 етажа. Китната вила - подарък за Лили, имала изглед към езерото на Правец.

Иванова обаче веднага видяла в подаръка на Златев възможност да припечели. Тя не изчакала достатъчно и един месец след жеста на милионера пуснала къщата за продажба. Шефът на „Лукойл" обаче разбрал за наглостта на Лили и страшно се обидил, разказват приятели на богаташа. „Златев много се огорчи, той го направи като жест към нея, а тя си помисли как да изкара пари от подаръка. Веднага щом научи за това, той си взе къщата обратно", обясниха запознати за „Всеки ден". Оттогава Златев и Лили не са се чували и виждали повече. Този случай не е прецедент. В края на 2001 г. естрадната звезда получава 107 квадрата общинско жилище срещу символична сума, като уговорката е тя да направи школа за обучение на млади таланти. Лили обаче си прави офис, а впоследствие продава апартамента, нарушавайки договора с общината.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !