Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Приемаме Асен Блатечки за зет!

отпечатай новината

26.05.2014 14:45 | Видян 2638 пъти

Приемаме Асен Блатечки за зет!

"Харесваме Асен Блатечки за зет! И няма как да е иначе, цяла България го харесва, аз ли няма да го харесам. Още не съм се запознал лично с него, но ми е обещал, че ще дойде на гости. Ще отидем за риба, ще си поговорим, изглежда свестен човек."

Това сподели пред "България днес", Красимир Попов, баща на една от най-красивите българки и моделки Диляна Попова. Мъжът е изключително щастлив, че ще става дядо, след като чаровната му дъщеря  забраменя от актьора Асен Блатечки. Актьорът и моделката са едни от най-обсъжданите двойки през последните седмици, след като стана ясно, че не просто са заедно на са и в трепетно очакване на дете. Драмата на онтношенията им се засили, щом стана ясно, че Блатечки е зарязал съпругата си Катерина Горанова, от която има дъщеря - Катя.

Въпреки това Асен и Диляна са щастливо влюбени - настроение, което се предава и на най-близките им хора. Бащата на моделката признава, че е в отлични отношения с дъщеря си. "Постоянно пишат разни глупости, че ни е заравила, с жена ми и не се сеща за нас. Това изобщо не е вярно отлично се разбираме с дъщеря ни."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !