Релакс след дълъг работен ден като...

Релакс след дълъг работен ден като хищник: Фото на деня

8-и София Филм Фест в Сливен

Екипът на София Филм Фест и Община СЛИВЕН канят жителите...

Мениджърът на Майкъл Джексън и Латоя кроели планове

отпечатай новината

27.05.2014 15:45 | Видян 3711 пъти

Мениджърът на Майкъл Джексън и Латоя кроели планове

Двамата искали да заведат поп звездата в клиника, за да лекува пристрастеност към обезболяващи. По-голямата сестра на Майкъл Джексън - Латоя, и бившият му мениджър Рон Уизнър планирали да го "отвлекат" през 2006 г. , за да го заведат в клиника, където да лекува пристрастяването си към обезболяващи. Това става ясно в новите мемоари, които Уизнър пише за Краля на попа, съобщава "Гардиън". Плановете на двамата за "отвличането" обаче се провалили, тъй като в последния момент Латоя се разколебала и помолила да стопират реализацията на плана.

Рон Уизнър е ко-мениджър на Майкъл Джексън от края на 1970 до 1983 година, когато излизат Off the Wall и Thriller. Според мемоарите на Уизнър, той се е опитал да отърве поп звездата от зависимостта му 20 години, след като е спрял да работи за него, тъй като научил, че бившият му клиент е пристрастен към обезболяващите.

"От наркотиците Майкъл се беше превърнал в сянка на самия себе, когато е трезвен. Дори и след начина, по който той ме заряза, аз все още исках да се погрижа за него," пише още Уизнър. Така през 2006 г., след като Джексън се е преместил в Бахрейн, Рон се обадил на Латоя, за да потърси съдействието й в плана. "Казах й: "Нека да направим това, за да го оправим. Ще събера екип, ще намеря самолет, ще намеря най-подходящата клиника, ще сложа всичко на мястото си и ще платя за това от себе си". Това е по своята същност отвличане от друга страна на света", коментира още Уизнър.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !