Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Наследникът на Карл Лагерфелд с...

Риалити звездата Силвия Юрукова се похвали в социалните...

Скандално видео на One Direction как пушат марихуана

отпечатай новината

28.05.2014 13:15 | Видян 1772 пъти

Скандално видео на One Direction как пушат марихуана

Скандално видео лъсна в интернет. На него младежите от бой бандата One Direction се снимат как пушат марихуана по време на турнето си в Америка, предава Daily Mail.

На видеото се вижда как 22-годишният Луи Томлинсън говори зад камерата, докато снима, и смеейки се казва: "Така, ето ни, тръгваме си от Перу. Джойнтът е запален. Щастливи дни!" "Какво мислиш за това?", пита той 21-годишния Зейн Малик, който се вози с него в джип, докато те отиват към Националния стадион на Перу в Лима.  "Много скандално", отговаря Зейн. Видеото ще шокира страшно родителите на милионите млади фенове на бой бандата по света. Може дори да попречи на плановете на Саймън Коуел да се възползва от големия успех на бандата в Америка и да превърне момчетата в супер звезди.

След като двете момчета бяха видени да пушат дрога, на тях може да им бъде забранено да посещават САЩ, където се очаква да изнесат редица концерти това лято. По време на пътуването си Лу и Зейн се шегуват един с друг, като с тях пътуват още трима членове на екипа им. Останалите момчета от групата – Хари Стайлс, Найл Хоран и Лиъм Пейн – не са в колата.


снимка: inews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !