Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Kоафьорката Невена Желева гали косите на Джордж Клуни и Роби Уилямс

отпечатай новината

28.05.2014 13:30 | Видян 3192 пъти

Kоафьорката Невена Желева гали косите на Джордж Клуни и Роби Уилямс

Името на фризьорката Невена Желева може и да не е особено познато по нашите географски ширини, само че не може да се каже същото за зад кулисите на Оскарите. Там тя е добре позната, защото се е грижила за прическите на не една и две холивудски знаменитости.

Нейната сила са мъжките фризури и тя дори е преподавател за известна американска марка, диктуваща тенденциите. Експертите са категорични, че като нея има само 29 души в целия свят. Сред господата, по чиято коса е работила нашенката, са любимецът на дамите Джордж Клуни, Лайнъл Ричи (баща на Никол Ричи) и Роби Уилямс.

Преди време един от най-големите дизайнери в американската мода – Борис Пауъл, бил поканен като официален гост на Оскарите. И понеже за прическите във всичките му ревюта се грижи Невена, тя се озовала и на церемонията по раздаване на американските филмови награди. За мястото на важното събитие българката казва:

"Дори ми напомня малко на НДК. Луксозната обстановка отпред няма нищо общо отзад – коридорите са много тесни, боядисани в червено, виждат се и тръби. Разликата е, че за залата в София с приятелите ми знаехме всички тайни входове, от които да влизаме на концерти. Докато в Долби тиътър това не може да се случи, защото вратите се отварят с кодове", разказва Желева.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !