Блъсната на пешеходна и прекарала 1...

Боряна Маринова никога няма да забрави своя 8-и клас,...

Чоткин и Станислав един срещу друг в...

Талантливият и ексцентричен кулинар Лъчезар Чоткин и...

Деси Тенекеджиева: Мелани Грифит ревнуваше от мен

отпечатай новината

01.06.2014 09:00 | Видян 3446 пъти

Деси Тенекеджиева: Мелани Грифит ревнуваше от мен


Не искам да приличам на Алисия. Това заяви Деси Тенекеджиева в студиото на "Жените говорят" по TV7. Актрисата бе поканена, за да коментира приключилия преди дни кинофестивал в Кан.В разговора за знаменитостите във филмовата столица към женската компания се присъединиха бившата телевизионна водеща Анелия Каранова и дъщеря й Надин. Заедно с Ива и Яна те обсъдиха корекциите на холивудските знаменитости. Тенекеджиева отсече, че актрисите трябва да прибягват по-скромно до скалпела, а истинския спор между гостите предизвика личността на Никол Кидман. Според българската й колежка, австралийската знаменитост преди е била много по-автентична и атрактивна. "Спокойно мога да си оперирам три пъти чупения нос, но ще заприличам на Алисия. Не мисля, че това е необходимо. Смятам, че една актриса трябва да запази максимално естественото си излъчване, за да разказва истории с таланта и с визията си. Колкото си по-различен - толкова по-добре", каза Тенекеджиева.

Зрителите за първи път станаха свидетели на ексклузивните кадри, които представят филма "Занаятът на оръжията", режисиран от Ермано Олми с участието на Деси Тенкеджиева в ролята на Мария Медичи. Лентата е била в официалната селекция на фестивала в Кан през 2001 година, където Деси и целият актьорски каст представят продукцията.

Вдовицата на Стоян Камбарев се върна в спомените си 13 години назад, за да разкаже своите преживявания по време на посещението си в Кан. Тя разкри, че се е срещала с Никол Кидман и Антонио Бандерас. Актьорът, който бе пленен от българската публика, бил в компанията на съпругата си Мелани Грифит. Тенекеджиева разказа как Бандерас се е осмелил да я поздрави за ролята й в "Занаятът на оръжията", едва след като се откъснал от компанията на половинката си, отишла да се освежи в този момент.

 

"От лично наблюдение мога да кажа, че явно Антонио има проблем с невероятна ревност от страна на Мелани, която тя проявява, виждайки го да общува с представителки на нежния пол", сподели впечатленията си Тенекеджиева. Тя си спомни, че в същия ден на място със 150 души изчезнала малката дамска чантичка, която оставила без надзор за броени минути. "Бях с едни диаманти на известна марка и трябваше да имам охрана. Въпреки строгите мерки за сигурност изчезна дамската ми чанта. Преднишната вечер за първи път бях на казино в Монте Карло, където спечелих 3000 долара и половината от тях изчезнаха", припомни си Деси и допълни, че на такова място изобщо не е възнамерявала да пътува с тогавашното си гадже Васил Петров.

Говорейки за интимните си партньорства, тя отхвърли твърденията за любовна афера между нея и президентът Росен Плевнелиев. "През годините инициативата на Фондация Стоян Камбарев е подкрепяна от Петър Стоянов, Йорданка Фандъкова и Джеймс Уорлик. На петото поредно издание на едно от най-престижните събития за насърчаване на млади таланти, Президентът на Републиката беше наш скъп гост. Нормално е като домакин да седя до него, това е по протокол", категорична бе устатата продуцентка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !