Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Гери Дончева била любовница на Слави

отпечатай новината

01.06.2014 15:00 | Видян 3522 пъти

Гери Дончева била любовница на Слави

Гери Дончева, на която клюките упорито преписват тайна връзка със Слави Трифонов, се уреди с атлетично лъвче с поне 3 десетилетия по-младо от плешивия учиндолец. Моделката и тв водеща, която нашумя като булката с чеиза в реклама на сирене, е заживяла със стриптийзьора от разпадналата се мъжка формация „Максимус” Марио Михайлов.

Брюнетката упорито крие кой е новият ѝ избраник, с който замени гръцкия бизнесмен Костас. С него имаха осемгодишна връзка и точно когато всички очакваха да вдигне сватба, двойката се разпадна, пише „Уикенд”. Слави Трифонов „счупил” телефона ѝ от звънене , след като до него стигнала новината, че Дончева е останала сама. Ергенът, който от години е сгоден за своята балерина Мартина, настойчиво канел моделката на интимни вечери в столичен ресторант. Там посрещали Слави като холивудска персона и не били редки случаите, в които затваряли цялото заведение, само заради някои по-специални срещи на Дългия.

Трифонов обаче си останал само с ухажването, тъй като булката с чеиза вече била хлътнала по по-малкия от нея и на години , и на ръст Марио Михайлов. Стройният брюнет бил всестранно надарена личност. В момента следвал висшето си образувание в УНСС, като същевременно работел като танцьор, певец и модел. Най-напред Марио започнал да се изявява в „Максимус”, но след разпадането на групата нейният гуру и бивш любовник на Нели Атанасова – Иван-Айвън, го придърпал в новата си формация „Иволюшън”. Новият мъж на Гери Дончева бил изкусен имитатор на Майкъл Джексън.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !