Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Странностите на Майкъл Джексън

отпечатай новината

03.06.2014 15:30 | Видян 1775 пъти

Странностите на Майкъл Джексън

Книга, написана от бодигардовете на покойния Майкъл Джексън Бил Уитфийлд и Джейвън Биърд, разкрива странни тайни от последните години от живота на Краля на попа, пише в. "Дейли експрес". Книгата "Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days" излиза на пазара днес. В нея двамата охранители разкриват какво е имало в куфарчето, което Майкъл Джексън е носил навсякъде със себе си, финансовите му затруднения и тайните му срещи с жени.

Макар и обичана поп икона от милиони, Джако е познат като човек на малцина. Двамата мъже, охранявали Краля на попа през последните години от живота му, обрисуват образа на тъжен, изолиран и параноичен мъж-дете, толкова затруднен финансово,  че не е успявал да плаща на персонала си, а кредитните му карти често са били отказвани.

Странни действия съпътстват всеки ход на Майкъл Джексън, според авторите на книгата. Джако е разнасял навсякъде сребристо куфарче с двата "Оскар"-а от филма "Отнесени от  вихъра", които купува през 1999 г. за огромна сума, и още едно  куфарче, пълно с пари.

В къщата си Кралят на попа е имал килерче, натъпкано с бутилки със сос "Табаско", танцувал е сам в домашната си дискотека в 4 часа сутринта и е мразил отражението си до такава степен, че е покривал огледалата в хотелските стаи с чаршафи. Вероятно едно от най-шокиращите разкрития е, че човекът, проповядвал всемирна любов, е поддържал цял арсенал от оръжия, някои от които незаконни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !