Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Гришо не любил Маша ?

отпечатай новината

04.06.2014 17:45 | Видян 2743 пъти

Гришо не любил Маша ?

Фенове изчислиха, че двамата не са спали в едно легло 18 месеца. Въпрос номер едно в Русия е правят ли секс Гришо и Маша? Руските медии пуснаха поредната сензация по адрес на Григор Димитров и Мария Шарапова. Според жълти издания в родината на Маша двамата тенисисти правят пиар с връзката си, за да печелят тлъсти рекламни договори, но досега не са правили секс.

Интригата започва от втората по големина интернет търсачка в света  Yahoo, от където стартира слухът, че Маша и Гришо все още не са консумирали връзката си. В коментарите под статията обаче читателите не се връзват на подобно предположение и дори подмятат, че в най-скоро време Шарапова ще напусне корта и ще излезе в майчинство. Някой руски медии пък, преписаха българските си колеги и обявиха че маша е бременна.

Новината не предизвика кой знае какъв интерес в Русия, тъй като Шарапова продължава да се вихри и до днес по тенис кортовете и дори неотдавна би нашата Цвети Пиронкова. Сред коментиращите има и такива, които са изчислили колко време Маша и Гришо са прекарали в едно легло, след като постоянно пътуват по света за да участват в различни турнири. Аритметиката показва, че от както са заедно двамата не са правили секс поне 18 месеца. Това въобще не е изненадващо тъй като заради натоварените си програми двамата тенисисти се засичат рядко и едва успяват да синхронизират почивките си. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !