Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Яна Маринова: Няма да има повече епизоди на „Фамилията“

отпечатай новината

06.06.2014 09:00 | Видян 6952 пъти | Гласували 1

Яна Маринова: Няма да има повече епизоди на „Фамилията“

На гости на новите водещи на „Тази сутрин” – Антон Хекимян и Биляна Гавазова,  бяха Деси Бакърджиева и Яна Маринова. Как двете актриси са се подготвили за ролите си, с какви емоции се разделят с тях и за какво са се състезавали на снимачната площадка? Дали зрителите на bTV ще видят Яна със сменена визия на финала на „Фамилията” и какви усилия полагат актьорите, за да изградят плътен екранен образ – всичко това те разказа пред зрителите на сутрешния блок. През тази седмица пък стана ясно, че Яна Маринова ще участва в родната версия на „Сексът и градът“, тв сериал „Връзки“, който ще стартира своето излъчване през септември по TV 7.

Какви са изненадите?

Деси Бакърджиева:  Наистина това е финалът на този сериал. В последния епизод ще се случат наистина големите обрати. Ще се сложи край на една голяма история, на една голяма фамилия.  Всеки от героите ще претърпи своя катарзис и ще разбере истината и грешките си.

Ще има ли продължение сериала?


Яна Маринова: Не, този сериал завършва по този интересен начин. И ние сме свободни от този ангажимент, макар че това беше едно от най-хубавото време в живота ми и аз много дълго се готвех за тази роля, много я исках, много я обичах и страшно много нерви и сърце вложих в нея. Така че сега се чувствам малко все едно камък ми падна от сърцето, макар че като снимаш, ти виждаш резултата след една година. Една година по-късно ти разбираш дали си се справил, дали хората ще те харесат. Ти разбира се го правиш по своя начин и се надяваш да бъдеш оценен с твоите лични качества и това, което ти си измислил.

Яна ти искаше ли съвети например от Деси?

Разбира се. Ние с Деси изградихме едно колегиално съперничество, което ни донесе много.

Водещ към Яна: Сменила си си цвета на косата?


Да, сега съм по-червенокоса.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !