Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Мерилин Менсън с роля в сериал

отпечатай новината

06.06.2014 13:30 | Видян 2623 пъти

Мерилин Менсън с роля в сериал

Злокобният рок певец ще разтърси седмия, заключителен сезон на мотористкия сериал, превъплътен като гаден бял расист. Зловещият на вид американски рок певец Мерилин Менсън получи роля в седмия заключителен сезон на мотористкия сериал "Синове на анархията", който започва да се излъчва първо в Щатите през септември тази година, съобщава The Hollywood Reporter.

Демоничната визия на Менсън явно е убедила продуцентите на сериала, че ще придърпа зрители, респективно пари, затова той ще изиграе ролята на Рон Тули - гаден бял расист, когото главният герой Джекс (Чарли Ханъм) подло използва, за да разшири сферата на влиянието си.

"Синове на анархията" е доста голяма част както от моя живот, така и от живота на баща ми. Затова реших да го накарам да се гордее с моето участие в сериала, който вероятно ще бъде запомнен като най-потресаващото телевизионно шоу. Освен това в сърцевината на "Синове на анархията" са човешките взаимоотношения и това ме кефи. Сега единственото, което ми е нужно, е един як мотоциклет.", заяви за предстоящото си включване в лентата изпълнителят на "Tainted Love".

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !