Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Костова отказа да се кълчи в ефир

отпечатай новината

25.09.2008 13:11 | Видян 3948 пъти

Костова отказа да се кълчи в ефир

Съпругата на Иван Костов Елена отказала участие в Dancing Stars, пише в. "19 минути". От предаването я уговаряли в продължение на три седмици, но тя била категорична, че няма да приеме поканата. Елена имала много по-важни дела и не й се занимавало с участие в риалити предаване. Пък и твърдяла пред близки, че щяла да изглежда като клоун.
При така стеклите се обстоятелства водещият Тодор Колев се принудил да звънне на изгората на премиера Сергей Станишев Елена Йончева и да я офертира за шоуто. За разлика от госпожа Костова, тя с радост приела и всички били доволни и щастливи.
Йончева се справи добре в първата вечер, въпреки че имала само няколко дни за подготовка. “Тя показа, че българските жени могат да направят всичко”, коментира Нешка Робева, която е част от журито.  “Ти си една малка, голяма жена”, пък бе коментарът на Владо Божилов.
Най-бурните аплодисменти обаче бяха за храбрата шивачка Виолета Марковска. Нешка даже й предложи да я прати на Световното първенство по художествена гимнастика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !