Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Бандерас ще живее с майка си

отпечатай новината

11.06.2014 16:45 | Видян 1862 пъти | Гласували 1

Бандерас ще живее с майка си

Антонио Бандерас е купил нов апартамент в южния испански град Малага – столицата на прочутата крайбрежна курортна зона Коста дел Сол. Там ще живее с майка си доня Анна, след като се раздели с Мелани Грифит. До квартирата има специален асансьор за двамата, въпреки че кооперацията е нова, но в стар стил, в центъра, на две крачки от музея на Пикасо – гордостта на реновирания съвсем неотдавна град.

Една от причините е и следващата роля на актьора, който ще влезе в кожата на гениалния художник във филма 33 дни, посветен на създаването на едно от най-знаковите му произведение – платното Герника за гражданската война в Испания. Апартаментът е мезонет и Антонио вече се сблъска с бъдещите си комшии, понеже има намерения да си направи градина и басейн на покрива, а не всички са съгласни. За подкрепа в наблюдението на довършителните работи по обзавеждането на жилището той е взел със себе си и своя брат Хавиер.

Междувременно папараци изловиха в Лос Анджелис изоставената Мелани Грифит, която за всеобща изненада още си носи сватбения пръстен от Антонио, с когото бяха женени цели 18 години. Вижте всичко в галерията, която сме линкнали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !