Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Тоца стана пръв политически анализатор

отпечатай новината

14.06.2014 09:00 | Видян 1768 пъти

Тоца стана пръв политически анализатор

Бившата миска Антония Петрова стана пръв политически анализатор. Рано сутринта в петък -13-и, перничанката Тоца втрещи зрителите с коментари за задължителното гласуване. Известната като Мис Крокодил коментира „на живо" и какво се случваше в парламента преди гласуването на вота на недоверие срещу кабинета „Орешарски".

По-втрещени и от зрителите обаче се оказаха останалите гости в сутрешния блок на Нова тв - лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, икономистът Владимир Каролев и журналистът Александър Симов, пише "Всеки ден". Тоца се настани до тях в умопомрачителен тоалет - минимална, изрязана блузка без ръкави, която се крепеше само на врата на миската. Така огромната напомпана със силикон гръд на Антония изглеждаше като завързана в бохча. От време на време „бохчата" с цялата си тежест се опираше върху масата, зад която седеше политанализаторката Петрова. Нищо обаче, дори всички мъжки погледи, втренчени в завързания й опънато бюст, не попречиха на перничанката да брани кански задължителното гласуване.

Тоца се аргументира също толкова умопомрачително, колкото беше и облеклото й. Задължително е и образованието до 8-и клас, а никой не се противи на това. Защо тогава да са ми нарушени правата от задължително гласуване, сравни Антония Петрова.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !