Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Коко Динев пак преби Емилия

отпечатай новината

22.06.2014 09:00 | Видян 5022 пъти | Гласували 1

Коко Динев пак преби Емилия

Коко Динев пак преби Емилия, мълви се усилено в чалга средите. Певицата се появи доста насинена на участие и дори солидните количества фон дьо тен и пудра върху тялото й не прикриваха добре следите от побоя. Бизнесменът за известно време бе спрял да тормози жена си. След последния скандал обаче толкова избеснял, че започнал да я налага с юмруци само и само да млъкне.

Въпреки че наскоро Динев се обясни в любов на жена си в тв предаване, това не му пречи да я бие. „Тяхното е малко в стил „Бий ме, обичам те" - шамари я, а тя седи с него и разправя наляво и надясно колко се обичат", коментират близки до семейството. Певицата обаче без притеснение се разхожда по къси роклички, които разкриват щедро синините, оставени от тежката ръка на Коко. „Ходихме на излет в планината и се ударих, спънах се в една от играчките на детето и паднах, ударих се във фитнеса", били редовните оправдания, които пробутвала изпълнителката пред приятелки.

Бизнесменът не за първи път посяга на жена си, пише "Всеки ден". Миналата година Коко толкова прекали с шамарите, че чак счупи носа на Емилия. Певицата си направи две ринопластики, за да възстанови предишния си вид. Но дори това не я накара да напусне побойника. „Как ще го зареже, тя без него е за никъде, нито я бива като певица, нито ще си намери спонсор, за да поддържа сегашния си стандарт на живот", одумват я колежки. Коко Динев освен това й се извинявал горещо след всеки побой. Обсипвал я с цветя, подаръци и молел да му прости. И така до следващия изблик на гняв. „Вече никой не й обръща внимание, като я види насинена", коментират в чалга бранша. „Тя си го е избирала, да си го търпи", нехаят други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !