Как ултра редките сиамски близначки...

Най-известните сиамски близнаци в Америка се завръщат...

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Елица хваната в открит флирт с младок

отпечатай новината

22.06.2014 09:00 | Видян 2234 пъти

Елица хваната в открит флирт с младок

Варненската перкусионистка купонясва на воля с по-млади мъже, с което потвърди, че връзката й със Стунджи е останала завинаги в миналото. Етнопевицата Елица Тодорова демонстрира афинитет към млади лъвчета на парти в столичен клуб. Въпреки че дълги години споделяше интимни чувства с творческата си половинка Стоян Янкулов - Стунджи, който е 11 години по-възрастен от нея, сега миньончето се е насочила към тийнове.

През изминалата седмица гласовитата перкусионистка е била забелязана в Bedroom Premium да ухажва настървено едва навършил пълнолетие младеж, твърдят очевидци. В компанията му били предимно връстници, които също се оказали на прицел от Тодорова. Певицата, която двукратно представи България на "Евровизия" в комплект със Стунджи, се появила в заведението след 2:00 заедно със своя млада дружка, за да купонясва по женски.
Двете се настанили във ВИП-а, където на една от масите запивали младоците. Елица завързала разговор с момчетата и докато отпивала чаша вино, пуснала ръка на невръстния си избраник.

Той пък нямал нищо против и с удоволствие се отдал на флирт с варненката, която в края на вечерта напуснала клуба само в компанията на русата си приятелка. Наблюдателни парти енимълс обаче забелязали как Тодорова и младокът разменили телефонните си номера, пише "Монитор".
Снимка: Disco.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !