Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Стинг обрече децата си на мизерия

отпечатай новината

23.06.2014 13:45 | Видян 1608 пъти

Стинг обрече децата си на мизерия

Децата на популярните личности със сигурност са сред щастливците, които се раждат със златна лъжичка в устата. Оказа се обаче, че децата на 62-годишният британски изпълнител Стинг няма да могат да се радват на солидните банкови сметки на татко си. В тях към момента има 180 милиона лири, само че музикантът има намерение да си ги изхарчи, пише Mail on Sunday.

Певецът е категоричен, че тримата му синове и три дъщери трябва да се потрудят, за да се осигурят. Искат или не, явно наистина ще им се наложи, защото Стинг се кани да не им остави особено много в наследство. Децата му обаче знаят това и рядко търсят помощта му. Вместо това, правят всичко възможно да се справят сами с живота.

В интерес на истината Стинг не е единственият представител на светските среди, който се опитва да научи децата си на независимост. Същото прави и известната майстор-готвачка Найджела Лоусън, която преди няколко години каза, че децата ѝ няма да имат финансова сигурност, защото е пагубно за хората да не трябва да печелят пари. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !