Мария Бакалова за методичното...

Когато става въпрос за популяризиране на нов филм, много...

Марката за дрехи Лакост е създадена...

Знаете ли, че "LACOSTE" се ражда заради шегата на един...

Актьорите от „Ифет” – горди собственици на 152 домашни любимци

отпечатай новината

25.06.2014 14:00 | Видян 1693 пъти

Актьорите от „Ифет” – горди собственици на 152 домашни любимци

24 юни 2014 г. София. Макар любовта между двамата да не завършва с щастлив край, екранната двойка в премиерния сериал на Диема Фемили „Ифет” категорично си прилича по едно – любовта към домашните любимци. Двамата са горди собственици на впечатляващите 152! пухкави четириноги, като „виновник” за тази цифра несъмнено е Ибрахим Челиккол. Актьорът се опитва да прекарва всяка минута от свободното си време със своите кучета – общо 150 кангала. Наричани още турски овчарки, това са най-силните кучета в света. Ибрахим не крие, че заемат специално място в живота му и не случайно мечтае някой ден да живее в чифлик.

В сравнение с него, Дениз Чакър е повече от скромна – тя живее с двете си котки – Шатъ и Пиринч. И докато 150-те кучета са повече от основателна причина за Ибрахим да мечтае за чифлик, котките на Дениз живеят в мезонет в европейската част на Истанбул на стойност 450 000 турски лири. Апартаментът се състои от 5 стаи и хол, а само обзавеждането му струва 200 хиляди лири. Едно от най-любимите неща в дома й пък е картина от актрисата Зерин Текиндор, която участва в „Забранения плод” и която е и талантлив художник.

Как двамата ще влязат в ролята на добрата Ифет и необуздания Джемил и през какви изпитания ще премине екранната им любов, зрителите ще разберат на 1-ви юли, точно в 22.30 ч., когато поредицата ще дебютира в ефира на Диема Фемили.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !