На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Гигов бесен на Глория

отпечатай новината

27.09.2008 09:00 | Видян 48103 пъти | Гласували 8

Гигов бесен на Глория

Президентът на футболния отбор Локомотив - София Николай Гигов бил бесен на Глория. Слухът, че двамата имат интимни отношения не е от скоро. На бизнесмена обаче тази история май не му отърва. Той бил ядосан на певицата, защото тя парадирала с него, разказват близки до семейството на предприемача. Дали са гаджета, дали ходят по почивки заедно и така нататък са теми, които той никак не харесвал да бъдат обсъждани. Не бил желаел да има нищо общо с нея. Признавал, че се засичали понякога на разни събития, но това било плод на чиста случайност.

Вместо да се занимава с примата на фолка, търговецът на оръжие предпочитал да се посвети на бизнесделата си и семейството си. За жена си и дъщеря си напоследък нямал време и бил твърдо решен да промени това. Негова щерка е водещата на спортно предаване по БНТ Ели Гигова, на която купил кон.
За Глория пък се говори, че по време на турнето си в Щатите се е хванала с организатора на американски гастроли за български изпълнители.
В светското пространство тя винаги се появява с приятели, но никога с Рицар на сърцето си. Единствената й официално афиширана връзка е с бащата на дъщеря й Илия Загоров. Неофициално афишираната вече я споменахме – с Николай Гигов, а легендарната е Георги Илиев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !