Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Майли преодоля траура, вече има ново куче

отпечатай новината

02.07.2014 09:10 | Видян 1253 пъти

Майли преодоля траура, вече има ново куче

Дойде моментът, в който ексцентричната изпълнителка стана готова да приветства ново четириного създание в живота си - шотладската овчарка Ему. Майли Сайръс най-накрая превъзмогна смъртта на своя домашен любимец Флойд и вече е готова да отвори сърцето си за ново животинче. Щастливото кученце се казва Ему и Майли го представи на милионите си фенове в Инстаграм със сладурска фотосесия в банята.

"Време е и Ему да започне да трупа усмивки на акаунта си. Той е тук и ще остане.", написа в профила си 21-годишната певица. "Приехме Ему Койн Сайръс в семейството преди няколко дни. Пазех го в тайна, просто защото понякога се чувствам така. Отнема време да се подготвиш за следващата стъпка и да започнеш да обичаш отново.", пише още Сайръс.

Емоционалният пост продължава така: "Никой никога няма да е като Флойд. С него имах връзка, която бе толкова дълбока, че е трудно да приема, че може да бъде заменен и не е това, което се опитвам да направя. Никой няма да замени Флойд, но ми трябваше време да го разбера."

След смъртта на кучето през април, майката на Майли - Триш й купи ново животинче на име Мууни, в опит да й помогне да преодолее траура. Но след като се грижи за кученцето за малко повече от седмица, певицата реши, че е "твърде скоро" и го върна.
Снимка: Blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !