Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма да има „Мис България“ 2014

отпечатай новината

03.07.2014 09:27 | Видян 1162 пъти

Няма да има „Мис България“ 2014

Мечтаната корона, символ на конкурсите за Мис, тази година няма да краси главицата на нито една млада българка, пише "Всеки ден". За първи път в модерната история на конкурса „Мис България" той няма да се състои и десетки хубави момичета, желаещи популярност и лъскав живот, ще останат незабелязани от широката аудитория.

През последните 3 години най-престижният конкурс за красота се организираше и провеждаше под формата на риалити проект от продуцентска компания „Ноу фрейм медия" и се излъчваше по ТВ7. Правата за конкурса бяха откупени от Жени Калканджиева за 3 години от продуцентите Емил Кошлуков и Виолета Сечкова. Трите години изтекоха и сега конкурсът е като нещастно сираче, което никой не иска да осинови.

Дълго време „шестата по красота в света" притежаваше правата и сама си го организираше, но финансовата криза я принуди да се откаже. „Подготовката за организацията на „Мис България" е около 6 месеца. С малко дете, което днес се разболее, утре киха, после стане нещо друго, няма как да се концентрираш. Затова сме се договорили с „Ноу фрейм медия", че те ще поемат изцяло организацията на „Мис България" - споделя тогава Калканджиева. Тя обаче остана част от проекта като консултант и председател на журито.

След изтичането на трите години, в които „Ноу фрейм медия" държеше правата, се очакваше Калканджиева да си ги върне отново чрез „Визаж". През февруари тя дори отиде във Варна, за да търси кандидатки за „Мис България 2014", но впоследствие се отказа и кастингът увисна във въздуха.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !