Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Армани почитат наш моден гуру

отпечатай новината

08.07.2014 17:42 | Видян 2168 пъти

Армани почитат наш моден гуру

Изпълнителен директор от централата на Джорджо Армани в Европа ще пристигне за 60-я рожден ден на модния император Магдален Димитров.

В неговата резиденция в парка Кайлъка в Плевен ще акостират още 250 специално подбрани гости, измежду неговите международни партньори и приятели. Най-голямата звезда на днешното проколение - поп певецът Миро, ще бъде специален гост на юбилея на бизнесмена Магдален Димитров, притежател на марката Десизо Монни. Освен Миро, към звездната сцена ще се присъедини и Ивана, обявена за мега звезда на поп фолка.

Дрес кодът, наложен от рожденикът е златно и бяло, като по този начин ще са украсени  масите и обслужващия персонал. Очаква се Елвира Георгиева- близка приятелка на Димитров, също да се включи в програмата и да изпълни някой от незабравимите си хитове. За своята 60 годишнина Магдален Димитров е поканил свои партньори от модните централи на най-големите световни компании.

Той работи успешно с Келвин Клайн, Лагерфелд, Валентино , Бос и други, като техни представители винаги са уважавали събитията му давани по служебни или лични поводи.

Източник и снимка: Blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !