Светлана Гущерова твърди, че била...

Плеймейтката Светлана Гущерова е била пребита жестоко от...

Стефан Попов - Chefo с обръщение по...

Актьорът и влогър Стефан Попов - Chefo илезе със...

Плашещо видео на дрогираната Анджелина Джоли гръмна в нета

отпечатай новината

09.07.2014 11:24 | Видян 2616 пъти

Плашещо видео на дрогираната Анджелина Джоли гръмна в нета

Интернет пространството "гръмна" с потресаващо видео на Анджелина Джоли, на което актрисата изглежда неузнаваема. Осъденият дилър на дрога Франклин Мейер твърди, че е заснел 16-минутното видео с позволението на Джоли през 1999 година, когато тя го повикала в дома си в Манхатън, за да я снабди с хероин и кокаин, пише Daily Mail. Самата Джоли е описвала тогавашния си период в живота като "мрачен и опасен" и, че е имала късмет, че е оцеляла.

На видеото, разпространено за първи път от The National Enquirer, звездата от "Господарка на злото" нервно ходи напред назад из апартамента, докато говори по телефона. На заден план се вижда включен телевизор. Анджелина изглежда е в състояние на силен стрес. Мейер разказа, че Анджи е била негова клиентка в течение на няколко години. Тоя я е снабдявал с хероин и кокаин. "Един ден тя ми се обади и поиска да се отбия в жилището й. Така тя казваше, че има нужда от дрога. Тъкмо бях купил една видеокамера и реших да я взема със себе си. Когато пристигнах, просто и дадох дрогата, а тя ми даде парите".

Мейер, който не за първи път твърди, че е продавал наркотици на звездата, разказва, че е снимал Анджелина, докато тя е говорила по телефона с баща си, актьора Джон Войт.  Дилърът твърди, че е продавал наркотици на Джоли два-три пъти на седмица, когато тя е била в града. Всеки път тя си е купувала дрога за около 100 долара. По думите му, актрисата приемала наркотиците пред него. "Не й пукаше особено кой е около нея". Според думите му Джоли е била надрусана с кокаин по време на важно интервю през 1999 година за филма Girl, Interrupted, с ролята, за която спечели Оскар.
Вижте видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !