Президентът на море: Фото на деня

Президентът Радев е в Бургас и не пропусна "да се топне"...

Съдят треньорка по баскетбол, правила...

Бивша гимназиална треньорка по баскетбол от щата Ню Йорк...

Янчо Таков-младши чака второ дете

отпечатай новината

10.07.2014 09:00 | Видян 20739 пъти

Янчо Таков-младши чака второ дете

Бившият съпруг на Деси Цонева - Янчо Таков-младши, станал печално известен с факта, че води 4-годишния им син на купони с проститутки, наркотици и огромни количества алкохол, отново ще става баща. Този път избраницата не е известна в публичното пространство, но пък е доста добре позната на дъщерята на Митко Цонев.

Бъдещата майка се казва Ели Велчева, изкусително руса е и има малък син от предишен брак. Детето, което очаква от Янчо, е момиче. Ели е бременна в 6-ия месец, но заради фината й фигура коремчето й все още трудно се забелязва. В компанията на червения наследник никой не е изненадан от сериозното развитие на отношенията му с русата дама, защото те са близки от доста време. Скандалното в случая обаче е, че Янчо е поддържал паралелна връзка с Ели по време на целия си брак с дъщерята на Митко Цонев, продължил с много мъки общо две години.

„Деси беше много изненадана, когато разбра, че мъжът й спи с Ели, защото двете бяха много добри приятелки", твърдят общи познати на известното семейство. Когато бракът на младите наследници се разпадна, Деси направи изявление в стил холивудска знаменитост: „Причината е, че двамата не се разбирахме. Не е имало скандали, изневяра, просто стигнахме до извода, че не можем да сме заедно. Разногласията ни са такива, че не можем да живеем заедно. Когато обичаш някого, трябва да го приемеш такъв, какъвто е, а не да се опитваш да го променяш. А ние направихме точно това...".

Три години след раздялата ще се окаже, че причината е много по тривиална - друга жена. Янчо и Ели поддържат отношения от 2009 година и настоящата бременност е доказателство, че забранената им любов е удържала на изпитанията на времето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !